Kruidenbitters van Nederlandse distilleerderijen

MPV-Drinks werkt samen met diverse Nederlandse distilleerderijen. Hierdoor heb je keuze uit diverse binnenlandse kruidenbitters, allen van hoogstaande kwaliteit. Denk aan schipperskruidenbitter, normale kruidenbitter (gebaseerd op Beerenburg) en de combinatiedrank kruidenbitter met cola. De kruiken kunnen ook worden gevuld met likeuren. Kijk hier voor ons volledige dranken assortiment.

Smaken kruidenbitter

De kruiken met kruidenbitter kunnen gevuld worden met één van de verschillende kruidenbitter smaken. Kruidenbitter is een jenever of brandewijn waar een mengsel van kruiden in heeft getrokken. Bekende kruidenbitters zijn Schipperbitter, Berenburg en Jägermeister.

Verschillende formaten

De kruidenbitters met eigen etiket zijn leverbaar in drie uitvoeringen: 0,35 liter, 0,5 liter en 0,7 liter. Elke kruidenbitter kruik is gemaakt van steen en voorzien van een handige schroefdop.

Kruidenbitter van Nederlands distilleerderij

MPV-Drinks werkt samen met een erkende Nederlandse distilleerderijen. De kruiken met kruidenbitter worden gevuld met het unieke recept van een in kruidenbitter gespecialiseerde distilleerderij.

Onze schipperskruidenbitter is geïnspireerd op de orginele Schippersbitter en de gewone kruidenbitter heeft de smaak van Berenburg kruidenbitter.