Over ons

Even voorstellen

Hoe het begon;

MPV-drinks is in 2004 opgericht. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot één van de grootste private -label drank-aanbieders van Nederland. We zijn al ruim 19 jaar dé specialist in het produceren en verkopen van #gepersonaliseerde drankproducten. In de beginperiode lag de focus voornamelijk op #huwelijksbedankjes, #drank-bedankjes en relatie-geschenken. Gaandeweg de jaren  werden we steeds vaker gevraagd om onze producten en diensten beschikbaar te stellen voor de #horeca en uitgaand Nederland. Door ons netwerk te verbreden en het door ons naar buiten treden met onze producten en diensten bleven we niet on- opgemerkt bij de grotere spelers in drankenland en slijterij-ketens zoals bijvoorbeeld Mitra-Drankenspeciaalzaken . Bij voorgenoemde verzorgen we al jaren de thema-drinks in verschillende oplages en smaken. inmiddels had de #festivals en #evenementenbranche ook al aangehaakt en aangegeven onze producten in bulk te willen afnemen. daarbij moet u denken aan aantallen ver boven de 10.000 stuks of meer aan #shotjes per festival en/of evenement. MPV-Drinks groeit wat dat betreft nog jaarlijks in volumes/aantallen. Ook besteden bepaalde drankenmerken, partijen de botteling/productie van hun dranken uit bij MPV-Drinks of derden partijen leggen de botteling van de dranken bij ons neer. Enkele van deze partijen zijn onder andere; Centerparcs, Landal-Greenparks, Bols Nederland, Nobeltje Ameland, Siebrand Kampen, Herman Jansen Schiedam. De core-business is en blijft miniaturen (20ml) in petflesjes, maar ook op het gebied van glazen zakflacons, grote flessen en bruine stenen kruikjes kruidenbitter kunnen we inspelen op de vraagstelling en  behoeftes van de klant of opdrachtgever. Dit volgens het U vraagt wij draaien principe. Klant is immers en blijft koning. Was voorheen 5000 stuks een uitdaging draaien we tegenwoordig het liefst orders  vanaf 50.000 stuks. waarbij onze sterke kracht van ons bedrijf hem zit in het flexibel werken, snel kunnen participeren/schakelen en in principe geen “nee” verkopen zit. Dit tegen aantrekkelijke marktconforme prijzen voor bedrijven en particulieren. we zien uw eventuele geplaatste order graag tegemoet en maken uw reclame vloeibaar. We zeggen #cheers!!!

Persoonlijke en private label drankproducten

Ondertussen biedt MPV-drinks een breed assortiment van verschillende dranken met eigen etiket. Sinds een paar jaar richten we ons ook op de verkoop van private label dranken. Onze klanten bestaan uit stellen op zoek zijn naar originele huwelijksbedankjes. Ook hebben we veel zakelijke klanten in de horeca en evenementen sector. Denk aan festival- en kroegeigenaren, slijterijen en andere bedrijven.

Particulier en zakelijk

Onze dranken met eigen etiket zijn geschikt voor zowel de zakelijke als  particuliere klant. Alle dranken zijn in grote en kleinere oplage te koop. Om de dranken aantrekkelijk te maken voor wederverkoop, hanteren we speciale staffelprijzen. Dit maakt zowel de dranken met eigen etiket als onze private label dranken zeer geschikt voor verkoop in de horeca of in slijterijen.

Snelle levering

Breed assortiment

Huwelijksbedankjes, relatiegeschenken en private label dranken

De online ontwerpmodule  zorgt voor een gemakkelijk en snel bestelproces. Hierdoor kunt U meteen zien hoe jouw logo, ontwerp of tekst er uit ziet op het door jou gekozen product. Door onze snelle levering heb je jouw persoonlijke drankproduct al binnen enkele werkdagen in huis.

MPV-drinks staat voor kwalitatieve en eerlijke producten tegen scherpe prijzen. We werken daarom samen met een Nederlandse distilleerderij. Samen met hen hebben we een breed aanbod van ambachtelijke dranken ontwikkeld. Zowel MPV-drinks als onze partners zijn HACCP- en BRC gecertificeerd. Hierdoor kunnen we garanderen dat het ontwikkelen en vullen van de drankproducten hygiënisch en veilig gebeurd.

Bij MPV-drinks bent U  aan het juiste adres voor kleine mini flesjes drank met eigen label/foto/etiket. Denk aan;

  • Persoonlijke huwelijksbedankjes met foto of tekst
  • Relatiegeschenken met bedrijfslogo
  • Private label dranken voor wederverkoop

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment of contacteer ons voor meer informatie.

You've just added this product to the cart: