Private Label dranken-private label drinks, uw eigen dranklabel

Ambachtelijk gedestilleerde Private Label drankjes

Private label dranken

MPV-drinks heeft een uitgebreid aanbod van Private Label dranken/private-label drinks. Kies één van onze  gedestilleerde dranken uit ons assortiment zoals o.a. de Zure Matjes of de Wodka red (vergelijkbaar met Fugel) Wij vullen de shot-flesjes, kleine mini-flesjes drank in onze eigen bottellijn af met een drank naar keuze uit ons assortiment en voorzien de flesjes van jouw private label etiket. Uw persoonlijk etiket met gewenste tekst. want zeg nu zelf!!! Er toch niets zo mooi om uw eigen drankje/drank-shotjes in de markt te zetten en te vermarkten. Reeds gingen U de nodige drank-merken voor waarvan wij de totale productie op ons namen. “Wij maken immers uw reclame vloeibaar” en doen dit tegen marktconforme prijzen. Wij begeleiden U van A tot Z. Wij denken ook met u mee met betrekking tot de haalbaarheid van uw drank-product binnen de horeca, retailmarkt, slijterijkanaal en adviseren u daar waar mogelijk. Van etiket/beeldmerk tot eindverpakking.

Private Label Dranken voor wederverkoop

Of je nou op zoek bent naar een stenen kruik met ambachtelijke kruidenbitter of een shot-flesjes met lekkere shotdrankjes, MPV-drinks heeft voor ieder wat wils. De Private Label dranken/drinks zijn geschikt voor wederverkoop in slijterijen en winkels, op festivals en evenementen en in feestcafés en discotheken.(B2B)(B2C).

Persoonlijk ontworpen etiket

Alle flesjes  worden voorzien van uw private label etiket. Lever je eigen design aan of ontwerp je etiket simpel en snel met onze online ontwerpmodule.Zo  zie meteen hoe jouw Private Label drank er uit komt te zien. Het is vanaf ook mogelijk diverse smaken met hetzelfde etiket te bestellen.

Snelle levering

Private Label shot flesjes en reageerbuisshotjes

Breed assortiment

Bestel je product vandaag nog  en heb je Private Label dranken/drinks doorgaans  binnen een week in huis. We verzenden binnen Nederland en België en je order is tijdens het transport altijd  verzekerd. Spoedleveringen zijn mogelijk in overleg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle dranken kunnen in shotvorm gebotteld worden in shot flesjes van 20 ml. De shot flesjes zijn van hard kunststof en voorzien van een gekleurde schroefdop met garantiesluiting. De flesjes worden geleverd in een partybox van 30 stuks.

MPV-drinks heeft een uitgebreid aanbod van ambachtelijk geproduceerde shot dranken. Van kruidenbitter tot aan stuiterbal. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment shot dranken. Hier vindt je ook meer informatie over de smaken, prijzen en leveringsvoorwaarden.

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment of contacteer ons voor meer informatie.

You've just added this product to the cart: