Party box met 15 mini flesjes drank

De mini flesjes hebben een inhoud van 20 ml en worden geleverd in een party box van 15 stuks. De shot flesjes worden standaard uitgevoerd in kunststof waardoor ze uitermate geschikt zijn voor consumptie in caf├ęs, op festivals en tijdens evenementen. Bestel je toch liever glazen mini flesjes? Dit is uiteraard ook mogelijk. Laat uw gegevens achter via contact dan nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden.

Mini flesjes drank met eigen etiket

Ontwerp zelf je etiket gemakkelijk en snel met onze online ontwerpmodule. Upload je eigen foto, het logo van je bedrijf of voeg een tekst toe. Klik op het product naar keuze, ontwerp je etiket geheel naar jouw smaak en zie meteen hoe de shotflesjes er met het persoonlijke etiket uit zullen zien. Bestel jouw gepersonaliseerde mini flesjes drank vandaag nog en heb ze binnen enkele werkdagen in huis.

Door de shot flesjes te voorzien van je persoonlijke etiket heb je een bijzonder en uniek drankje voor jouw evenement. Of het nu een grootschalig evenement of kleinschalig feestje is. De gepersonaliseerde shot flesjes zijn altijd een succes!