Box met 30 reageerbuisjes

De reageerbuisjes zijn gemaakt van kunststof en kunnen besteld worden vanaf 120 stuks. Voor afname vanaf 5000 stuks hanteren we speciale staffelprijzen. De reageerbuis shotjes zijn vervaardigd uit kunststof. Ze zijn voorzien van een handige schroefdop met garantiesluiting. De reageerbuisjes worden geleverd in een handige presenteerbox van 30 stuks. Door de handige box kan je de reageerbuisjes in de doos presenteren. De reageerbuis shotjes staan rechtop in de box en zijn daardoor ook gemakkelijk uit te delen.

Reageerbuisjes met persoonlijk etiket

MPV-drinks geeft je de mogelijkheid je reageerbuis shotjes te voorzien van een gepersonaliseerd etiket. Upload je eigen foto, het logo van je bedrijf of voeg een tekst naar keuze toe via de online ontwerpmodule. Klik op je smaak naar keuze, ontwerp het etiket geheel naar jouw eigen smaak en zie meteen hoe de reageerbuisjes met persoonlijk etiket er uit gaan zien. Je kan net zo lang proberen tot je jouw perfecte design hebt samengesteld. Druk op de bestelknop en heb de reageerbuisjes met drank al binnen enkele dagen in huis. Door onze ruime voorraad garanderen wij een snelle levering.

Een reageerbuis shotje met jouw eigen foto, logo of tekst is een bijzonder en origineel drankje voor elk evenement of feest. Wat de gelegenheid ook is, de gepersonaliseerde reageerbuisjes met drank zijn altijd een groot succes!